ludik-050

210 persones han emès el seu vot durant el segon procés participatiu d’elaboració dels pressupostos municipals a Ulldecona, impulsat per l’Ajuntament. D’aquests vots, 5 han estat rebutjats per no contenir cap de les dades personals que es demanaven a les butlletes de participació. La partida total que s’incorporarà al pressupost és de 100.000 euros.

53 persones han votat per l’adequació del pavelló vell com a centre cívic i millores als equipaments esportius, l’opció guanyadora amb un percentatge superior al 25%. En segon lloc, amb 49 vots, s’ha situat l’arranjament i asfaltat de carrers i, en tercer lloc, amb 29 vots, els canvis d’enllumenat públic i mesures d’eficiència energètica. Segueixen per ordre de suport, amb 24 vots, l’arranjament de voreres i supressió de barreres arquitectòniques, i amb 23, les millores als camins municipals. A banda, 12 persones han aportat propostes en l’apartat d’altres com la instal·lació de nous parcs infantils, millores al Teatre Municipal o l’ampliació de la residència gent gran. Finalment, hi ha 15 persones que han marcat més d’una opció, sense prioritzar, en la papereta de votació.

Del total dels vots, quasi un 35% (73) s’han fet via electrònica a través de la web de l’Ajuntament d’Ulldecona.

La votació de les diverses propostes ha estat el pas final del procés de participació d’elaboració dels pressupostos de l’Ajuntament, que s’ha dut a terme per segon any consecutiu. Anteriorment es va fer una assemblea  on els veïns i veïnes participants van debatre sobre quines eren les cinc mesures que s’incorporaven a les butlletes de votació.

Fa poques setmanes van començar les obres d’arranjament de voreres corresponent al procés participatiu dels pressupostos 2016. De moment, s’ha executat una part a l’Avinguda Generalitat, i d’altres trams més menuts en diversos carrers d’Ulldecona i barris. Aquesta mateixa setmana s’ha adjudicat les obres d’arranjament de voreres a  tot el carrer Sant Lluc i el carrer Calvari.

Veïns i veïnes d’Ulldecona, amb un 25% dels vots, trien l’obra d’adequació del pavelló vell com a centre cívic per incorporar-la als pressupostos del 2017