C8unjgkXoAIq2k5

La setmana passada va tenir lloc la sisena edició de la Cursa-Marxa dels Instituts de les Terres de l’Ebre, una trobada anual dels alumnes que participen en aquest projecte. Es tracta d’una activitat formativa sobre el Moviment de la Matèria de Física i Química.

Tots ells comparteixen una jornada de muntanya i descobreixen, de manera pràctica, com és una cursa. En aquesta edició s’ha desenvolupat per la Serra de Godall i la sortida i arribada s’ha fet a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona.

Enguany hi ha participat un total de 230 alumnes de 1r i 4t d’ESO, 1r de Batxillerat i Cursos Formatius de Grau Mità i Superior dels Instituts Sales i Ferré d’Ulldecona, Daniel Mangrané de Jesús, Deltebre, la Sénia, Ramon Berenguer IV d’Amposta, Camarles, Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita, Les Planes de Santa Bàrbara, el Joaquim Bau i l’Ebre de Tortosa, Sól de Riu d’Alcanar i l’Institut de Tecnificació de les Terres de l’Ebre. La cursa-marxa ha comptat també amb la implicació de 70 professors en l’organització, sota la coordinació de Florenci Sales, de l’Institut de la Sénia, i amb la col.laboració dels Serveis Territorials d’Ensenyament, la gerència sanitària de les Terres de l’Ebre i el Consell Català de l’Esport. 

 

230 alumnes de secundària participen en la 6ena cursa/marxa dels Instituts de les Terres de l’Ebre