Actes de Festes Majors d’ Ulldecona 2023

09:30 h
Al pont de l’Olivar, entrenament públic d’Adam Raga. Adam Raga, 15 vegades Subcampió del Món de trial Outdoor i 2 vegades tercer del Món Outdoor. 4 vegades Campió del Món de trial Indoor, 11 vegades Subcampió del Món Indoor i 6 vegades Tercer del Món. Campió d’Espanya de trial Outdoor 6 vegades i 9 vegades Subcampió d’Espanya Outdoor. Campió d’Espanya de trial Indoor 2 vegades i 5 vegades Subcampió d’Espanya Indoor. Campió del Món per Nacions 18 vegades i 7 vegades Campió del Món per Nacions Indoor.
Col·labora: Adam Raga.

10:00 h – 14:00 h
A l’avinguda de les Escoles, espectacle juvenil “Crazy Jump Race”. Autèntica gimcana d’obstacles, boja i divertida amb circuit d’aigua. A partir de 8 anys.
A l’avinguda de les Escoles, inflables per a infants de 3 a 7 anys.

10:00 h – 12:00 h
A l’Escola Ramón y Cajal, tast de les Escoles Esportives Municipals 2023-2024. Participants: Curs escolar a iniciar des d’I3 fins a 4t. Activitats: Psicomotricitat, jocs, bàsquet, futbol sala, bàdminton i vòlei (format mini). Col·laboren: Escoles Esportives Municipals, Escola Ramón y Cajal i Institut Manuel Sales i Ferré.

11:30 h
A la plaça Catalunya, VII Vermut Electrònic amb DJ Benja amb música i servei de barra a càrrec de l’Associació Juvenil Jóvens Falduts.
Col·labora: Associació Juvenil Jóvens Falduts.

12:45 h – 14:00 h
Al carrer Calvari, bous de carrer de la ramaderia Hermanos Bellés de La Torre d’en Besora.
Col·laboren: Comissió de Bous i Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

17:00 h
Al casal de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ulldecona i Barris, campionat de guinyot entre les dues associacions de jubilats d’Ulldecona.
Col·laboren: L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ulldecona i Barris i l’Esplai d’Ulldecona.

18:00 h
Al carrer Major cantonada amb carrer Calvari, concentració de les parelles del Ball de Mantons Infantil (fins als 7 anys). Cercavila fins a l’avinguda Generalitat, on es celebrarà el Ball de Mantons Infantil amb l’acompanyament de la Banda de Música d’Ulldecona i dels Gegants d’Ulldecona. En acabar, entrega d’obsequi per als balladors i balladores.
Col·laboren: Banda de Música d’Ulldecona i Colla Gegantera i de Grallers d’Ulldecona.

19:00 h – 00:30 h
Al carrer Major, 10a Shopping&Food Night. Botigues al carrer, oferta gastronòmica, espectacles, teatre, sortejos, inflables, desfilades. Vine vestit de blanc, passa per l’estand de turisme (ubicat a la plaça de l’Església) i rebràs un obsequi! A més, t’oferirem un granissat de Calmant o unes llepolies gentilesa de Ve de Gust i Cafè Fleca Feliu.
Els espectacles itinerants que amenitzaran la festa són:

Colors. Bèsties de faula sortits d’una realitat paral·lela viatjaran des d’un món màgic per visitar Ulldecona. Ompliran els carrers amb colors i música.
The Wolves (Els Llops) de la companyia la Fam – Cia. de Teatre. Espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe, on 4 brokers (xanquers) de Wall Street recorreran els carrers a ritme de funky amb acurada selecció de música, per convertir als espectadors en les seves preses, al temps que exerciran una peculiar jornada laboral.

20:30 h
A la plaça Sales i Ferré, desfilada.

  • A càrrec d’Enric Calduch, les últimes tendències en moda i complements per a totes les edats, de les col·leccions tardor/hivern 23/24.
  • A càrrec de Federòptics Andrea Rubio, moda en ulleres de vista i sol de les noves col·leccions que seran tendència aquest 23/24.


21:00 h – 23:00 h
Al photocall de la plaça de l’Església, trobareu el Videomaton 360º, gaudeix d’una experiència única.
Concurs d’Instagram. Feu històries de la Shopping&Food Night, pugeu-les a Instagram etiquetant a @turismeulldecona i @lopaseo_ulldecona amb el hashtag #shoppingulldecona23 i entrareu al sorteig d’un sopar per a dues persones valorat en 60€, gentilesa del Restaurant Lo Paseo. Històries vàlides del dimarts 29 a les 19:00 h fins al dijous 31 a les 12:00 h.
Col·laboren: Unió de Comerç Ulldecona, tots els comerços, bars i restaurants participants a Shopping&Food Night, LaXarxa Ulldecona i Ull de Teatre, Grup Escènic.

00:30 h
A la plaça de l’Església, a l’estand de Turisme, sorteig de 3 Targetes “Ulldecompra” per valor de 200€, a bescanviar fins al 30 de setembre als comerços amb presència al carrer Major durant la Shopping&Food Night d’enguany.

01:30 h
A la pista del poliesportiu, ball amb l’orquestra La Fiesta, una de les orquestres més grans i reconegudes arreu del territori, territori, amb un directe ple de força i sorpreses. Música remember amb DJs fins acabar la nit.

Fecha

Ago 29 2023
¡Caducado!

Hora

9:30

Localización

Ulldecona
Tarragona, Catalunya
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now