Actes de Festes Majors d’ Ulldecona 2023

09:00 h – 12:00 h
Al carrer Major (entre la plaça Sales i Ferré i el Teatre Municipal Orfeó Montsià), sortida i arribada de la 72a Volta Ciclista al Montsià. Puntuable per al rànquing nacional de les categories Elit i Sub-23, i per a les Grans Clàssiques de la Federació Catalana de Ciclisme. Recorregut: Ulldecona – coll de les Bruixes – camí de Les Sorts – camí La Miliana – carretera de La Sénia – Els Valentins – Barri Castell – Sant Joan del Pas – Ulldecona. 4 voltes de 34 km amb 4 passades (3 passades més l’arribada), amb un total de 136 km per meta.

Premis:
Guanyador de la prova: Ajuntament d’Ulldecona
Líder Metes Volants: Jofre Grau
Líder Català: Marbres Castell
Líder Terres de l’Ebre: Taller Mecànic Beycar
Líder Esprints Especials: Unió Óptica
Líder Combativitat: Montsià Assessor
Líder Muntanya: Taller Automoció Alfonso Grau

Al finalitzar el lliurament de premis de la Volta es farà el sorteig d’una bicicleta entre els presents. Les butlletes pel sorteig es repartiran a la zona d’arribada gratuïtament per a tothom. Col·labora: Penya Ciclista Montsià i Moto-Club Ulldecona.

10:30 h – 14:00 h
A l’avinguda de les Escoles, parc infantil refrescant a partir de 3 anys. Súper tobogan de 15 metres, doble tobogan d’11 metres, doble passadís màgic, mini tobogan i més sorpreses.

12:45 h – 14:00 h
Al carrer Calvari, bous de carrer de la ramaderia Germans Princep del Lligallo Camarles. Col·laboren: Comissió de Bous i Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

17:00 h – 18:00 h
Al local de l’Esplai d’Ulldecona, campionat de guinyot entre les dues associacions de jubilats d’Ulldecona. Col·labora: L’Esplai d’Ulldecona i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ulldecona i Barris.

18:00 h
A la plaça de bous, bous de plaça de la ramaderia Fernando Machancoses de Xest. A la mitja part “carretilles infantils”.
Col·laboren: Comissió de Bous i Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

20:30 h
Al Teatre Municipal Orfeó Montsià, representació de l’obra “Garrí al forn amb compota de reineta”, de la companyia El Mirall. Primera incursió en el món del cabaret de la companyia El Mirall. Espectacle que, tot i estar presentat amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor…), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals. S’afegeixen també a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables. Venda d’entrades al mateix teatre. El dia 29 d’agost de 18:00 a 20:00 h i el mateix dia 30, una hora abans de la representació. Venda online a través de la plataforma entrapolis.com. Preu: 15€. Col·labora: La Passió d’Ulldecona.

21:00 h
A la plaça de bous, tradicional concurs del fiambre volador. Inscripció la mateixa tarda a la plaça de bous. Preu: 1€
Col·labora: Associació Juvenil Jóvens Falduts.

00:00 h
A la pista del poliesportiu, concert de celebració del 20è Aniversari de Pepet i Marieta amb col·laboracions de diferents artistes. En acabar, concert de Family X.

Fecha

Ago 30 2023
¡Caducado!

Hora

9:00

Localización

Ulldecona
Tarragona, Catalunya
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now