Actes de Festes Majors d’ Ulldecona 2023

09:30 h
XXXIV Diada del Castell. Sortida des de l’Ajuntament a peu fins al castell.
En arribar acte de presa de possessió de la nova comanadora, la senyora Mª Carmen Ausensi Estellé. A continuació, “Joc del Castell”. A través d’una sèrie de pistes, reptes i preguntes, els més menuts aniran trobant trossets d’una frase que és l’enigma del castell que entre totes i tots hauran de resoldre. A càrrec de Mireia Sans Bel, guia local de Conficon Turisme i Tradicions. Edat recomanable de 7 a 10 anys.
Col·labora: Centre Cultural Recreatiu, Conficon Turisme i Tradicions i Turisme Ulldecona.

10:00 h – 12:00 h
A l’Escola Ramón y Cajal, tast de les Escoles Esportives Municipals 2023-2024. Participants: Curs escolar a iniciar des de 5é a 4rt ESO. Activitats: Tennis de taula, futbol sala, hoquei, bàdminton i vòlei. Col·laboren: Escoles Esportives Municipals, Escola Ramón y Cajal i Institut Manuel Sales i Ferré.

10:30 h
A la plaça Catalunya, cursa d’orientació urbana. Competició individual i per equips. Cal portar roba i calçat adequats per a caminar. Durada aproximada 2 hores. Més informació sudactiu.com. Inscripcions a la mateixa plaça Catalunya. Col·labora: CEU SudActiu.

12:45 h – 14:00 h
Al carrer Calvari, bous de carrer de la ramaderia Sergio Rua d’Albocàsser.
Col·laboren: Comissió de Bous i Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

15:00 h – 17:00 h
Al local de l’Esplai, campionat de billar entre Tortosa i Ulldecona.
Col·labora: L’Esplai d’Ulldecona.

18:00 h
A la sala de plens, xerrada de David Martí “Bruixes, dones sàvies i trementinaires”. David Martí (Barcelona, 1970), humanista de formació, va treballar durant molts any com a professor, consultor y responsable de projectes relacionats amb l’ús de las noves tecnologies per empreses, organismes públics i entitats sense ànim de lucre. Però un bon dia va decidir deixar-ho tot, canviar de vida i dedicar-se a l’escriptura i a donar conferències. El 2008 va publicar el llibre “La (r)evolució interior”, el 2010 “Les bruixes d’Arnes”, la seva primera novel·la, tot un èxit entre els lectors, i el 2012 “La metgessa de Barcelona”, amb la mateixa gran acollida per part del públic. Col·labora: Grup de Dones d’Ulldecona.

18:00 h
A la plaça de bous, bous de plaça de la ramaderia Raul Izquierdo Codo de Saragossa. A la mitja part “carretilles infantils”.
Col·laboren: Comissió de Bous i Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

23:00 h
A la plaça de l’Església, Ball de Mantons Juvenil (de 8 a 14 anys) amb l’acompanyament de la Banda de Música d’Ulldecona i dels Gegants d’Ulldecona. En acabar, entrega d’obsequi per a les parelles a la plaça Sales i Ferré.
(Els fotògrafs no professionals només podran entrar a la plaça durant els primers 15 minuts del ball).
Col·laboren: Banda de Música d’Ulldecona i Colla Gegantera i de Grallers d’Ulldecona.

00:30  h
A la pista coberta del poliesportiu, Festival de Música Talent Faldut. Actuació de: Døpplegāng (Younboby & Vierr),Fulles Seques i Dj Mumi, fins que surti el sol. Col·labora: Centre Cultural Recreatiu.

Fecha

Ago 31 2023
¡Caducado!

Hora

9:30

Localización

Ulldecona
Tarragona, Catalunya
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now