Actes de Festes Majors d’ Ulldecona 2023

09:30 h
XXXII Diada de la bicicleta. Sortida des de la plaça Catalunya i excursió fins a la bassa de Les Ventalles. Hi haurà esmorzar per als participants.
En tornar, a la plaça de l’Església d’Ulldecona, se sortejarà una bicicleta i dos mallots de ciclista entre els participants. Els/les menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats/acompanyades dels pares, mares, tutors o d’un responsable major d’edat que porti una autorització firmada per ells. Ús del casc obligatori. Inscripcions a l’OAC de l’Ajuntament fins al divendres 25 d´agost. Preu: 1€.
Col·laboren: Penya Ciclista Montsià i Associació de Mestresses de Casa.

11:00 h
A la plaça de bous, vermut electrònic amb DJ Benja. Col·laboren: Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

12:45 h – 14:00 h
A la plaça de bous, vaquetes de la ramaderia Fernando Mansilla d’Ulldecona.
Col·laboren: Comissió de Bous i Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

18:00 h
A la plaça de bous, concurs de ramaderies amb dues vaques i un bou de les ramaderies: La Espuela de l’Alcora, Dani Machancoses de Picassent i Los Chatos de La Puebla de Valverde.
Al finalitzar, concurs interprovincial d’emboladors amb les següents colles: Emboladors Virgen del Pilar de Saragossa, Emboladors Bandoleros de Terol, Emboladors d’Amposta, Emboladors La Siesta d’Onda i Emboladors de Taurinas Maneras de Silla.
A la mitja part, 2n reconeixement de l’Associació Cultural Falduda Amics dels Bous, a David Escudero i Eduard Marin, impulsors de la penya.
Primer president i vicepresident, respectivament, de l’entitat. En acabar, “carretilles infantils”.
Col·labora: Associació Cultural Falduda Amics dels Bous.

19:00 h
Al Teatre Municipal Orfeó Montsià, tarde de cinema amb la pel·lícula Lost and Found, del director i guionista tanzà Henry Mwakajumba, resident actualment a Ulldecona. Presentació a càrrec de Nete Vericat.
El film, inspirat en fets reals, ens obre els ulls sobre una realitat molt dura a moltes famílies: la violència de gènere.
Aquesta impactant història rodada a Tanzània, contrasta amb els espectaculars paisatges què ens mostra. Neema, una reputada comptable que viu a la gran ciutat, decideix emprendre un llarg viatge per trobar la seva germana Tabu, la qual va fugir de casa quan només era una nena després d’un episodi de violència domèstica. Aquest viatge no només la portarà a trobar-se amb ella mateixa, sinó que també es topa de ple amb una societat que accepta el seu destí encara que estigui a les seves mans canviar-lo. Compra d’entrades a través del QR d’aquesta pàgina.
La pel·lícula es projectarà amb VO en swahili subtitulada en castellà. Durada de la pel·lícula: 120 min. En acabar, col·loqui.

22:30 h
Al carrer Major, davant de l’Ajuntament, sopar pubilles, pubills, expubilles i expubills. Inscripcions a l’OAC de l’Ajuntament fins el dia 25 d’agost. Preu: 20€.

A continuació
Pel carrer Major, desfilada de pubilles, pubills, expubilles i expubills acompanyats per la Xaranga en Garbo.

00:00 h
A la pista del poliesportiu, Festa Imagina Ràdio Urban. Un repàs per totes les dècades amb músics, ballarins performance, pluja de regals… Una festa on ens aturarem per gaudir dels temes més actuals.

Fecha

Sep 01 2023
¡Caducado!

Hora

9:30

Localización

Ulldecona
Tarragona, Catalunya
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now