Actes de Festes Majors d’ Ulldecona 2023

10:00 h – 12:00 h
Al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de l’Ermita de la Pietat, jornada de portes obertes.
Col·labora: Conficon Turisme i Tradicions.

11:00 h – 14:00 h
A la piscina municipal, parc infantil aquàtic.

11:00 h
A la plaça de l’Església, La gimcana dels/les joves doctes. Descobriu els secrets amagats del centre històric d’Ulldecona amb els vostres smartphones i convertiu-vos en ambaixadors/res del nostre poble!
Participa amb grups de 5 i guanya vals per a comprar als comerços locals. Edats d’entre 8 i 16 anys.
Col·labora: Turisme Ulldecona.

18:00 h
Desfilada de les carrosses amb l’acompanyament de la Banda de Música d’Ulldecona i els Grallers i Manotes d’Ulldecona. A la plaça de l’Església, gran batalla final de confeti. Espectacle de teatre de carrer itinerant, Aquil·les, de La Fam Cia de Teatre. Un dels gran herois de la mitologia grega, s´endinsarà a Ulldecona amb els seus més de 5 metres d´alçada i els seus gairebé 800 kg, recorrent carrers i places i irrompent el dia a dia.
Espectacle d´enorme impacte visual que deixarà fascinats tots aquells que s´acosten a veurecom camina pels carrers de la nostra població.
Itinerari: Passeig de l’Estació, carrer del Mar, plaça Sales i Ferré, carrer Major, plaça Diputació, carrer Jacint Verdaguer, Murada de Dalt, carrer Calvari, carrer Major i plaça de l’Església.
Hi haurà premis per a les millors carrosses i disfresses. Es tindran en compte l’originalitat, l’elaboració artesanal, l’impacte visual, les coloraines, la innovació i l’atreviment. *Les carrosses no inscrites i les carrosses d’entitats i associacions no entraran al concurs.
Totes les carrosses s’han d’inscriure a l’OAC l’Ajuntament d’Ulldecona comunicant si porten música o no. Data límit d’inscripció el divendres 25 d’agost.
Col·laboren: Banda de Música d’Ulldecona, Colla Gegantera i de Grallers d’Ulldecona i La Xarxa Ulldecona.

20:30 h – 22:00 h
A la pista del poliesportiu, cantada d’havaneres a càrrec del grup d’havaneres Penjats de l’ham de Valls. S’oferirà licor de cafè per a tothom.

23:00 h
A l’avinguda Ramon Salomón – carretera de La Sénia, castell de focs artificials final de Festes Majors 2023 a càrrec de Pirotècnia Tomàs. Terrenys de: Julio Nofre, Joaquin Domènech, Teresa Castell i Manuel Raga.

Fecha

Sep 03 2023
¡Caducado!

Hora

10:00

Localización

Ulldecona
Tarragona, Catalunya
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now