Dia Mundial de l’Activitat Física

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una iniciativa conjunta entre la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

L’objectiu és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

El lema d’aquesta edició és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”, us encoratgem a fer-lo extensiu i dur a terme accions individuals o col·lectives durant el 3 d’abril fins al 5 de maig del 2023.

Per aquest motiu, l’àrea d’esports de l’Ajuntament d’Ulldecona, amb la col·laboració d’algunes entitats esportives locals, ( Kilian Minguet Team, Club Twirling Ulldecona, Club Twirling La Vie, Club Joventut Ulldecona secció tennis i secció tennis de taula i les Escoles Esportives Municipals ), aquest dissabte 22 d’abril, al recinte de l’Escola Ramón y Cajal, es realitzaran un conjunt d’activitats físiques de les 10:00h fins a les 13:00h per a totes les edats, tant per a grans com per a petits.

A continuació podeu veure tota la programació:

10:00h: Inici de les activitats:

–  Sortida, des de l’Escola Ramón y Cajal, de la caminada popular al voltant del Castell d’Ulldecona (8Km) a càrrec de l’entitat Kilian Minguet Team.

–  Inici activitats esportives per a participants de 3 a 7 anys a càrrec de les EEM. A les 11:30h finalitzaran les activitats esportives per aquesta franja d’edat.

–  Inici activitats esportives per a participants de 8 a 14 anys a càrrec del CJU (seccions tennis i tennis de taula) i de les EEM. Per aquesta franja d’edats les activitats finalitzaran a les 13:00h.

11:30h a 12:00h: Zumba a càrrec del Club Twirling Ulldecona i del Twirling La Vie.

12:00h a 12:30h: Acrobàcies a càrrec del Club Twirling Ulldecona i del Twirling La Vie.

12:30h a 13:00h: Treball amb bastó a càrrec del Club Twirling Ulldecona i del Twirling La Vie.

A les 13:00h finalitzaran totes les activitats esportives.

Vine i fes esport!

Fecha

Abr 22 2023
¡Caducado!

Hora

10:00 - 13:00

Localización

Escola Ramón y Cajal, Ulldecona
Categoría

Comments are closed.

Buy now