Dissabtes de teatre

ENTRE PEUS I MANS/ CAMUT BAND JUNIOR

FUNCIÓ ESPECIAL DEDICADA AL TEATRE ORFEÓ MONTSIÀ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qf_g8LiyJ4A&t=9s

Des de la Xarxa Ulldecona amb motiu d‘aquests 100 anys de vida del teatre ens complau molt presentar-vos un espectacle diferent dels habituals, original, sorprenent, fresc, i tant ple d‘energia com la d’aquelles persones que fa 100 anys es van proposar aquesta fita. En aquest espectacle “Entre Peus i Mans” volem fer un homenatge a les persones que ho van fer-ho possible, des de la posada de la primera pedra fins avui.

Ens agradarà, amics espectadors i espectadores, grans i menuts, que pel seu grau de cohesió intercultural i dinamisme tingueu ganes d’aixecar-vos i ficar-vos a ballar, encisats per la màgia del que passa a l´escenari. Convertiu-vos en protagonistes amb el ritme, l‘humor i el ball de la companyia Camut Band Junior.

A “Entre Peus i Mans” aglutina el claqué més modern amb la percussió de diferents cultures. Percussió de peus, amb les ballarines damunt de grans tambors, acompanyades per la percussió de mans amb ritmes africans, la màgia del sand dance amb l’udú nigerià, un divertit diàleg rítmic i bromes vocals al voltant d‘una taula, el duel de ritmes entre tambors de grans dimensions…

Una festa de percussió i ritme amb tambors, que no us deixarà indiferents!

ulldeteatre.org

Fecha

Oct 07 2023
¡Caducado!

Hora

18:00

Comments are closed.

Buy now