Programació actes del dia de la dona

Del 3 al 10 de març, a l’Escola Ramón y Cajal d’Ulldecona, exposició de les dones científiques d’Ulldecona. Horaris de visita: en horari d’escola.

Del 3 al 19 de març, a l’Oficina de Turisme (antic molí d’oli Cèsar Martinell), exposició dones rurals, dones de les Terres de l’Ebre.

Horaris de visita: dimarts i dijous de 9 h a 14 h; dimecres, divendres i dissabte de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h; diumenge de 9 h a 13.30 h.

Divendres de març, a les 11.30 h, a l’Escola Ramón y Cajal, l’alumnat de quart de primària entrevistarà a les dones científiques d’ulldecona a través de la Ràdio Escola Ulldecona. Col·labora l’Escola Ramón y Cajal i l’AFA de l’escola.

Dissabte 4 de març, a les 12.00 h, inauguració de l’exposició dones rurals, dones de les Terres de l’Ebre: a l’Oficina de Turisme (antic molí d’oli de Cèsar Martinell)

Dissabte 4 de març, a les 18.30 h, al Teatre Orfeó Montsià, obra de teatre ¨Si tu te’n vas” de la companyia Pepa Plana. Tres pallasses que es troben en aquest camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure’ns de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten. Entrada gratuïta.

Diumenge 5 de març, a les 11.00 h, ioga amb Olga a les escoletes del Barri Castell.
Sessió de ioga suau centrada en relaxar el cos i la ment.
Inscripcions a l’Ajuntament d’Ulldecona (OAC) fins el 3 de març
Places limitades. Activitat gratuïta.
Portar roba còmoda i estoreta.

Fecha

Mar 03 - 05 2023
¡Caducado!

Hora

Todo el día
Categoría

Comments are closed.

Buy now