TERRÀNIA: Una Exposició amb col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc 🎨

🌍 Benvinguts a TERRÀNIA: Una Exposició amb col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc  🎨
 
Del 25 d’agost al 24 de setembre, teniu la possibilitat de submergir-vos en l’univers impressionant de TERRÀNIA a l’àntic Molí d’oli de Cèsar Martinell, que ara és la nostra Oficina de Turisme.
 
🌿 Horari d’Obertura:
 
Dimarts a dissabte: 09:30 h – 14:00 h i 16:00 h – 19:00 h.
Diumenges: 10:00 h – 13:30 h.
 
Joaquim Balada, un artista apassionat i visionari, ens convida a explorar la relació entre l’ésser humà i la natura a través de la seva obra. Cada pinzellada i cada color ens porten més a prop de la terra, recordant-nos la importància de respectar i preservar el nostre planeta.
 
TERRÀNIA ens transporta a paisatges idíl·lics, boscos encantats i mars profunds. Aquesta exposició ens recorda que som una part integral de la natura i que la seva bellesa és la nostra responsabilitat protegir.
 
Us convidem a ser part d’aquesta experiència transformadora i a deixar-vos captivar pel talent excepcional de Joaquim Balada. Veniu a explorar TERRÀNIA, una exposició que us deixarà marcats per sempre, i que us inspirarà a veure el món d’una manera nova i esperançadora.
 
Recordeu portar amics i família per compartir aquesta experiència única. Ens veiem a l’àntic Molí d’oli de Cèsar Martinell. No us ho perdeu! 🌿🖼️
 

#Terrània  #ArtNatura #Exposició #CèsarMartinell #OficinaDeTurisme

 

Fecha

Ago 25 2023 - Sep 24 2023
¡Caducado!

Localización

Oficina de Turisme, Ulldecona
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now