Trobada de bandes – Teatre Orfeó Montsià

🎵🎺 Trobada de Bandes: Banda de música d’Ulldecona i l’Agrupació Musical Canareva! 🎶🥁

Som-hi amants de la música! És un plaer anunciar-vos una nit màgica i plena de ritme el proper divendres, 14 de juliol, a les 20:30 h al Teatre Orfeó Montsià Ulldecona.

Estem encantats de presentar-vos una trobada excepcional entre dues bandes inigualables: la Banda de música d’Ulldecona i l’Agrupació Musical Canareva.

🎉 Amb la seva passió i talent, la Banda d’Ulldecona ens transportarà a un món de melodies que ens faran viatjar per tots els estils i èpoques musicals. Amb cada nota, ens faran vibrar i sentir la màgia de la música en tota la seva esplendor. Prepareu-vos per una experiència sonora única!

🎷 D’altra banda, tenim el plaer de rebre l’Agrupació Musical Canareva, que ens sorprendrà amb la seva energia contagiosa i la seva interpretació vibrant. La seva presència al nostre escenari ens farà ballar, aplaudir i cantar. Serà un autèntic festival d’alegria i talent musical.

🎊 No podeu perdre-vos aquesta oportunitat de viure una nit inoblidable al Teatre Orfeó Montsià Ulldecona. Veniu a compartir el plaer de la música amb els amics, familiars i tots els amants dels sons maravellosos. Us esperem amb els braços oberts per donar-li la benvinguda a aquesta trobada excepcional de bandes.

📅 Data: Divendres, 14 de juliol

🕣 Hora: 20:30 h

🏛 Lloc: Teatre Orfeó Montsià – Ulldecona

#TrobadaDeBandes #Ulldecona #AgrupacióMusicalCanareva #MúsicaEnViu #NitInoblidable #Música #Cultura

Fecha

Jul 14 2023
¡Caducado!

Hora

20:30

Localización

Teatre Orfeó, Ulldecona
Categoría

Organizador

Ajuntament Ulldecona
Teléfono
977573034
Correo electrónico
ajuntament@ulldecona.cat
Web
https://ulldecona.cat/

Comments are closed.

Buy now