L’Ajuntament d’Ulldecona ha publicat ja el decret d’aprovació dels primers ajuts individuals, del curs 2017/2018, corresponents a l’adquisició de material escolar (excepte llibres) per als estudis d’educació primària i secundària, complint així el compromís del govern municipal de fer-ho al primer quadrimestre d’aquest any. Es tracta de les sol·licituds que es van fer via electrònica i que finalment van ser 201. Segons explica l’Alcaldessa, Núria Ventura, “la quantitat total atorgada en aquesta primera fase és de 12.060 euros, i al llarg dels propers mesos es procedirà també als pagaments de les sol·licituds fetes per via ordinària”.

Dels ajuts en poden ser beneficiaris els alumnes empadronats a Ulldecona i que assisteixin a l’Escola Ramón y Cajal o a l’Institut Manuel Sales i Ferré del municipi. L’import de l’ajut, tant per Educació Primària com Secundària, de 6 fins a 16 anys, és d’un màxim de 60 euros en tots els casos, però en aquesta ocasió, per primera vegada s’ha donat preferència de pagament a totes aquelles persones que han tramitat via web la seva petició per tal de fer el procés més àgil, tal com s’especificava ja a les bases de la convocatòria.

D’aquesta manera l’Ajuntament aconsegueix reduir al màxim els terminis de pagament a les famílies, fruit de la bona gestió econòmica que es porta a terme. Cal recordar que ja l’any passat es van fer els pagaments corresponents als cursos 15/16 i 16/17 als mesos de març i octubre respectivament. Així, aquesta és la primera vegada en els darrers cursos que es pagaran les ajudes abans d’acabar el període lectiu corresponent.

Consulta aquí el decret d’Atorgament de subvencions en relació a la concessió d’ajuts individuals per a l’adquisició de material escolar (excepte llibres) per als estudis d’educació primària i secundària.

 

Aprovació dels primers ajuts del curs 17/18 per la compra de material escolar als alumnes de primària i secundària d’Ulldecona