Volem reflectir a través d’aquesta plataforma la vida institucional i política del consistori que tinc l’honor de presidir així com també la vida social, cultural i esportiva de la nostra vila. Trobareu també aquí informació actualitzada dels serveis i tràmits que podeu fer amb l’Ajuntament i enllaços amb les entitats del poble i amb la resta d’administracions.

Volem que la pàgina sigui viva, activa i en constant creixement, adaptant-se a les noves realitats i possibilitats del nostre municipi. Es tracta que convertim aquesta senzilla web en una eina de comunicació útil en totes direccions i que la relació dels veïns i veïnes d’Ulldecona i barris amb l’Ajuntament pugue ser més fàcil i eficient. A la vegada, aquesta ha de ser la finestra principal per projectar i donar a conèixer Ulldecona, per promocionar el què som, les nostres tradicions, el nostre patrimoni, la nostra cultura, el nostre teixit associatiu i econòmic, en definitiva, les nostres fortaleses.

Ulldecona és un poble amb grans possibilitats. Si treballem bé i conjuntament tant administracions com entitats i particulars arribarem lluny i aconseguirem tot allò que ens proposem. Des del govern municipal treballarem per a què així sigui.

Espero doncs, que aquesta sigui una eina útil per a tothom i aprofito l’ocasió de nou per posar-me a la vostra disposició per tot allò que considereu.

Salutacions,

Núria Ventura i Brusca

Alcaldessa d’Ulldecona

Buy now