SERVEIS_1-blackwhite
RECOMANACIONS-blackwhite
NOVETATS-blackwhite
AGENDA-blackwhite
ACTIVITATS-blackwhite

HORARI

Dilluns a divendres de 16 a 20 h
Dimarts i dijous de 10:30 a 13 h


CONTACTA’NS

whattsapp
twitter
instagram
facebook

SERVEIS

Servei de consulta i informació

Atendrem les vostres sol·licituds d’informació i us orientarem en el funcionament de les seccions, dels serveis i de les  activitats de la Biblioteca. 

L’accés als documents és lliure a totes les sales. La biblioteca es reserva el dret de restringir l’accés a determinats documents per raons tècniques i de seguretat, o quan es trobin en processos de restauració o conservació.

Servei de Préstec

Per utilitzar els servei de préstec cal tenir un carnet de Biblioteca Pública. Si no en teniu, adreceu-vos a la nostra biblioteca i us el farem.

A través de la biblioteca o del catàleg Atena es poden sol·licitar, de forma gratuïta, documents a les biblioteques de Catalunya.

Bústia de devolucions

La biblioteca disposa d’una bústia de devolucions per tal de facilitar el retorn dels documents als usuaris. En cas que la bústia estigui plena i no s’hi puguin dipositar més documents, no s’han de deixar a fora de la bústia per evitar la pèrdua del material.

Servei d'internet, wifi i ofimàtica

La Biblioteca disposa d’ordinadors d’ús públic. El servei de connexió a Internet és lliure i gratuït per a tothom i podrà fer-se mitjançant els ordinadors de la Biblioteca o bé mitjançant la xarxa wi-fi des dels vostres dispositius mòbils: tablet, ordinador portàtil o telèfon mòbil.

Servei de reprografia

El servei de reprografia de la Biblioteca posa a disposició dels usuaris una màquina fotocopiadora, com a una prestació de caràcter públic.

Serveis de Promoció cultural

Serveis que tenen com a objectiu el foment a la lectura, el suport a la formació i a l’aprenentatge, així com la difusió dels fons bibliogràfics i documentals. Podeu consultar-los a Activitats

ACTIVITATS

La Biblioteca Popular d’Ulldecona ofereix les següents activitats. Si en teniu d’altres contacteu amb nosaltres i feu-nos arribar les vostres propostes.

Clubs de lectura

Clubs de lectura infantils

Volem afavorir i acompanyar els procés d’aprenentatge de la lectura als infants així com fomentar el gust per la lectura. Esta activitat està dirigida a nens de 1er fins a 6è. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Club de lectura per a joves

El club està format joves de més de 12 anys que es troben un cop al mes per comentar entre tots el llibre llegit.  La biblioteca els facilita un exemplar del títol triat que després comentaran a la trobada que té lloc d’octubre a maig. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Club de lectura “Feminista”

El grup de lectura el formen lectors i lectores interessades en la lectura que llegeixen el mateix llibre i reuneixen a la biblioteca per tal de comentar i d’intercanviar pensaments, comentaris, sensacions i emocions no tan sols de la ficció llegida sinó de la mateixa vida. Es realitza una trobada mensual, d’octubre a maig, el darrer divendres de cada mes a les 20 h.

.

Club de lectura “La paraula prestada”

El grup de lectura el formen lectors i lectores interessades en la lectura que llegeixen el mateix llibre i reuneixen a la biblioteca per tal de comentar i d’intercanviar pensaments, comentaris, sensacions i emocions no tan sols de la ficció llegida sinó de la mateixa vida. Es realitza una trobada mensual, d’octubre a maig, el darrer divendres de cada mes a les 20 h.

Café-tertúlia en veu alta per a adults

El grup de lectura en veu alta per a adults reuneix a la biblioteca un grup de persones, interessades en la lectura, per tal llegir en veu alta el llibre escollit i d’intercanviar experiències. La coordinadora els ajuda en el procés de lectura així com en la comprensió del llibre. Tots els divendres, d’octubre a maig, de 15:30 h. a 16:30 h.

Visites escolars

S’ofereixen visites generals, de foment a la lectura i formatives. Per a més informació poseu-vos en contacte en la biblioteca.  

Ràdio

Programa de ràdio setmanal que s’emet a Ràdio Ulldecona tots els dijous de Setembre a Juny de 11 a 11:30h. Podeu vore’l al Youbute

SERVEIS EN LÍNEA

Catàleg

Per conèixer el fons de la Biblioteca d’Ulldecona teniu a la vostra disposició el catàleg Argus. Si voleu consultar el fons documental de qualsevol biblioteca de Catalunya teniu el catàleg Atena que també us permet sol·licitar gratuïtament documents que no tenim a la nostra biblioteca.

Renovació de préstecs

A través del catàleg Argus de les biblioteques del sistema de lectura pública de Catalunya podreu accedir al vostre compte i renovar llibres, modificar dades, estat de les reserves.

Biblioteca Digital

L’ eBiblioCat és un servei de préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es podrà accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Base de dades documental i gratuïta, actualitzada diàriament i que conté notícies sobre Ulldecona publicades a la premsa (comarcal i nacional) des de l’any 2001. La integren bàsicament notícies, articles d’opinió, cartes al director, entrevistes i editorials.

Revista Ulldecona

Accediu a la Revista d’Ulldecona digitalitzada des dels seus inicis

Arxiu

Accediu als diaris i tota la correspondència enviada i rebuda de la Biblioteca Popular d’Ulldecona des de finals de l’any 1929, en que es van començar els preparatius del que seria la biblioteca , fins al 1969.

Buy now