SERVEIS

Per utilitzar els nostres serveis només us cal tenir un carnet de Biblioteca Pública. Si no en teniu, adreceu-vos a la nostra biblioteca i us en farem un. Amb el carnet de biblioteca pública podràs gaudir de tots els serveis, activitats i productes que us oferim.

 

Servei de consulta i informació

Atendrem les vostres sol·licituds d’informació i us orientarem en el funcionament de les seccions, dels serveis i de les  activitats de la Biblioteca. L’accés als documents és lliure a totes les sales. La biblioteca es reserva el dret de restringir l’accés a determinats documents per raons tècniques i de seguretat, o quan es trobin en processos de restauració o conservació.

 

Servei de Préstec

Podeu emportar-vos en préstec un total de 30 documents (llibres, revistes, cd’s, dvd’s) durant un període de temps de 30 dies. Si necessiteu el material prestat durant més temps us en farem la renovació, sempre i quan no hi hagi cap document reservat per una altra persona.

  • Préstec de llibres electrònics

Servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. El servei està disponible a E-biblio.

  • Préstec interbibliotecari

A través del préstec interbibliotecari es poden sol·licitar, de forma gratuïta, documents a les biblioteques que formen part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

 

Bústia de devolucions

La biblioteca disposa d’una bústia de devolucions per tal de facilitar el retorn dels documents que els usuaris tenen en préstec (llibres, revistes, discs o DVD) qualsevol dia i a qualsevol hora, fins i tot quan la biblioteca està tancada.

La bústia està situada a la façana lateral de l’edifici de la biblioteca, al costat de l’ascensor.

La biblioteca es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats (per exemple, Revetlla de Sant Joan, episodis de pluja…).

Cal tenir en compte que:

  • els retorns no seran efectius fins que el personal de la biblioteca reculli els documents dipositats a la bústia i els validi al programa informàtic.
  • l’usuari és responsable dels documents que té en préstec, per tant, en cas que la bústia estigui plena i no s’hi puguin dipositar més documents, no s’han de deixar a fora de la bústia per evitar la pèrdua del material.

Servei de connexió a Internet, wifi i ofimàtica

La Biblioteca disposa d’ordinadors d’ús públic. El servei de connexió a Internet és lliure i gratuït per a tothom i podrà fer-se mitjançant els ordinadors de la Biblioteca o bé mitjançant la xarxa wi-fi des dels vostres dispositius mòbils: tablet, ordinador portàtil o telèfon mòbil.

 

Servei de reprografia

El servei de reprografia de la Biblioteca posa a disposició dels usuaris una màquina fotocopiadora, com a una prestació de caràcter públic.

 

Serveis de Promoció cultural

Serveis que tenen com a objectiu el foment a la lectura, el suport a la formació i a l’aprenentatge, així com la difusió dels fons bibliogràfics i documentals. Podeu consultar-los a Activitats