Bruno Oro serà el protagonista de la Nit del Teatre dins les Festes Majors d’Ulldecona, amb la representació de l’obra “Immortal” al Teatre Municipal Orfeó Montsià el dimecres 29 d’agost a les 23’00.  L’obra és el primer solo teatral de Bruno Oro acompanyat per dos dels millors creadors teatrals de ciència ficció, Marc Angelet i Alejo Levis.

“Immortal” és un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s’acaba. Una comèdia dramàtica futurista on el Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. Personatges totalment reconeixibles als quals la immortalitat els ha canviat completament la vida. Què faríem si haguéssim d’aguantar el sogre o la sogra eternament? I si haguéssim de treballar en aquella feina que no ens agrada 200 anys més? Què faríem quan els nostres propis fills ja siguin besavis?

Enguany, l’entitat organitzadora de la nit és el Centre Cultural Recreatiu i la venta d’entrades serà a la mateixa taquilla de l’Orfeó, dilluns 27 i dimarts 28, de 18’00 a 20’00h i el dia de la funció des d’una hora abans de la mateixa.

D’altra banda, seguint el CCR a la seva pàgina oficial de facebook pots compartir el cartell de l’obra “Immortal”, etiquetar un amic/ga i entrar en el sorteig de dos entrades per a la funció. Així mateix, abans de començar la representació es farà també el sorteig de 4 entrades dobles (4 persones + acompanyant) per a les funcions dels dies 22,23,24 de setembre del nou espectacle de Dagoll Dagom, Maremar. Sota la direcció de Joan Lluís Bozo, i amb música inspirada de l’obra de Lluís Llach, l’obra s’estrenarà al Teatre Poliorama de Barcelona, dins la nova temporada teatral del 22 de setembre de 2018 fins al 13 de gener del 2019.

 

Bruno Oro representarà “Immortal” al Teatre Municipal Orfeó Montsià d’Ulldecona