CARTELLCINE FRESCA_DEF30_06

L’Ajuntament d’Ulldecona, La Passió – Escola de Teatre i el Grup de Dones posaran en marxa aquest divendres un cicle de cinema a la fresca fins a finals del mes d’agost. En total es projectaran 7 pel.lícules de diferents temàtiques i per a diferents edats. Serà els divendres 1, 15, 22 i 29 de juliol, i el 5, 12 i 19 d’agost, a la Plaça Diputació, darrera la Casa de Cultura, on antigament hi havia el mercat municipal, tots els dies a les 22’00h. L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de barra.

La programació és la següent:

1 juliol: «INSIDE OUT» Pel.lícula d’animació en 3D, del 2015, de comèdia dramàtica i aventures, produïda per Pixar Animation Studios i distribuïda per Walt Diseny Pictures. La trama es desenvolupa a la ment d’una xiqueta, on cinc emocions (Alegria, Tristesa, Temor, Furia i Fàstic) busquen guiar-la dia a dia.

15 de juliol: «DIARIOS DE MOTOCICLETA» Pel.lícula biogràfica que relata el viatge del Che Guevara y Alberto Granado l’any 1952 per América del Sud. Protagonitzada per Gael Gacia Bernal i Rodrigo de la Serna, va guanyar un Oscar a la Millor Cançó Original l’any 2005.

22 de juliol: «HOTEL TRANSILVANIA 2» Segona part d’aquesta coneguda comèdia fantàstica sobre la família Dràcula i els seus amics. Estrenada el 2015.

29 de juliol: «BUENAS NOCHES Y BUENA SUERTE» Dirigida al 2005 per George Clooney i ambientada als EEUU durant els anys 50, narra el conflicte entre el periodista Edward R. Murrow, presentador de la CBS, i el senador Joseph McCarthy. La pel·lícula va obtenir sis nominacions als Òscars i quatre als Globos d’Or.

5 d’agost: «EL ÚLTIMO GRAN MAGO» Pel.lícula de 2007 dirigida per Gillian Armsrong i protagonitzada per Guy Pearce i Catherine Zeta-Jones, que detalla un episodi de la vida del famós il.lusionista i escapista, Harry Houdini.

12 d’agost: «CARLITOS Y SNOOPY» Comèdia d’aventures, del 2015, basada en els cómics de Charles Schulz i la seva saga de Charlie Brown i Snoopy (Peanuts).

19 d’agost: Projecció especial de les pel.lícules de Festes Majors d’Ulldecona dels anys 1985, 1995 i 2005.

A banda d’aquesta programació, apta per a tots els públics, el divendres 8 de juliol, i dins el Festival MonFILMAT, a la pedrera de Les Moles, es projectarà la pel·lícula d’Iciar Bollain, «El Olivo» amb la possibilitat de poder gaudir d’un sopar elaborat pel Restaurant Les Moles, que compta amb una estrella Michelin. El preu de la projecció més el sopar és de 35 euros i si s’opta per només gaudir de la pel.lícula, l’entrada val 5 euros. «El Olivo» va ser estrenada fa pocs mesos i narra la història d’Alma, una jove que intenta trobar i recuperar una olivera que la seva família va vendre contra la seva voluntat anys enrere, amb la intenció de fer feliç el seu iaio, que porta anys sense parlar i es nega ja a menjar.

MónFILMAT és un festival internacional de cinema que té com a protagonista el paisatge, fugint de l’etnologia o el naturalisme, entés de tal manera que el paisatge té un pes específic en el desenvolupament de la trama. Dins d’aquest marc, de l’1 al 9 de juliol, hi haurà projeccions a Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Ulldecona. És un projecte de Plan 9 Cultural i Centre d’Art Lo Pati sota direcció artística de Noucinemart, empresa organitzadora del D’A – Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals, l’Ajuntament d’Amposta i la Diputació de Tarragona; i la col.laboració dels ajuntaments de Sant Carles de la Ràpita i Ulldecona.

Cinema a la fresca aquest estiu a Ulldecona