Aquesta setmana comença a Ulldecona el cicle de Cinema a la Fresca, amb projeccions tots els divendres del mes de juliol a les 22.00h a la Plaça Diputació (darrera la Casa de Cultura).

Aquest mateix divendres el protagonisme el tindrà el fanfilm “Indiana Jones y la corona de espinas” protagonitzat, entre altres, per l’actor ulldeconenc Jordi Reverté, com a coronel de la SS. Entre els secundaris destaquen el tortosí Eduardo Castro, Dani Tatoo, d’Amposta o el locutor Sergi Nebot, resident a Vinaròs. Lluís Ortega, d’Alcanar, és director de la pel·lícula.  Un fanfilm és un vídeo, rodat per fanàtics dels personatges d’alguna història, sense ànim de lucre. Els d’Indiana Jones s’anomenen Indyfans i són un fenomen arreu del món. Moltes de les escenes del film han estat gravades en pobles del nostre territori i seran fàcilment identificables per part del públic.

Divendres 13 de juliol es projectarà “Jurassic World”, del 2015; el divendres 20 “Cazafantasmas” i el darrer dia del cicle, el divendres 27, “Rogue One: una historia de Star Wars”. Totes les projeccions són gratuïtes i hi haurà servei de barra a càrrec del Club de Twirling d’Ulldecona.

Comença el cicle de Cinema a la Fresca a Ulldecona