Aquesta setmana començaran les obres d’arranjament i millora del carrer del Mar. El pressupost previst és de 56.083 euros i els treballs inclouen l’enderroc del paviment existent per rebaixar el carrer, noves voreres amb la reutilització de les pedres existents i asfaltat. L’empresa que realitzarà els treballs és Jordi Gracieta. Per aquest motiu, al llarg de les properes setmanes es poden produir restriccions de trànsit per necessitat de l’obra i estarà prohibit aparcat en tot el carrer. En el cas dels pàrquings, en algun moment puntual, i previ avís, pot haver-hi també restriccions d’entrada i sortida. L’accés a peu a les vivendes i/o comerços estarà garantit en tot moment amb les pertinents mesures de seguretat.  

Des de l’Ajuntament d’Ulldecona es demana la col.laboració de tothom per al bon desenvolupament de l’actuació i, a la vegada, es  demana disculpes per les molèsties que les obres puguen ocasionar, atès que s’està treballant per millorar l’estat general del carrer, actualment molt malmès, tant el paviment central com les voreres. 

Les obres s’emmarquen dins el compromís del govern municipal de millora de l’espai públic i segueixen el mateix model d’arranjament integral que ja es va fer al carrer Sant Lluc i Calvari l’any passat. En acabar el carrer del Mar, s’iniciaran els treballs de millora al tram del carrer Vicent Aubà des del carrer Orfeó fins al carrer Germana Josepa.

Comencen les obres d’arranjament i millora del carrer del Mar