19961120_10214065389847633_3580918273059037784_n

Aquests dies s’estan duent a terme les obres de construcció d’un nou tram de la xarxa de recollida d’aigües pluvials al carrer Calvari d’Ulldecona. L’actuació, que té un pressupost de quasi 23.000 euros, arriba després de l’arranjament de voreres, feta fa uns mesos, amb una inversió superior als 36.000 euros. Els treballs actuals permetran mitigar part els problemes que pateix el carrer cada vegada que plou, acumulant-se gran quantitat d’aigua a la part de baix, propera a la Plaça Sales i Ferré, i que en reiterades ocasions causa inundacions de baixos i locals comercials. 

A principis del proper mes d’agost, un cop acabats els treballs d’instal.lació de canonades i reixes, es procedirà al enquitranat de tot el carrer, amb un pressupost de 19.000 euros aproximadament. En total, en els darrers mesos la inversió en la millora del carrer ha estat de 78.000 euros. El carrer Calvari d’Ulldecona, que enllaça la Plaça Catalunya amb la Plaça Sales i Ferré / Carrer Major, és un dels que  té un volum de trànsit més elevat del municipi i no s’hi havia fet cap millora des de fa més de 20 anys. No només el ferm estava en mal estat sinó que les voreres, en alguns trams, estaven completament malmeses i plenes de forats.

Per tant, tal com posa de manifest l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, “aquesta era una inversió necessària no només per millorar la imatge del carrer sinó també per qüestions de seguretat i comoditat tant de vianants com de vehicles”. En els darrers mesos s’ha fet també l’arranjament de voreres i ferm del carrer Sant Lluc, el enquitranat del carrer Guifré i Sant Teresa, la millora de voreres de l’Avinguda Generalitat i  diverses actuacions per millorar la seguretat i l’accessibilitat a l’Avinguda Ramón Salomón.

Construcció d’un nou tram de xarxa de pluvials al carrer Calvari