IMG-20170209-WA0008

L’Ajuntament d’Ulldecona, la Secretaria General de l’Esport i l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona impulsen un Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esports “Jocs en edat escolar”, que començarà el divendres, 24 de febrer, i acabarà el 12 de maig, amb una durada de 50 hores, impartit pel professor i formador de CIATE, Oriol Martí, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. 

Els continguts que es desenvoluparan en aquest curs són, entre d’altres, la promoció l’esport entre els infants i joves, l’alimentació saludable, gestió de conflictes i metodologia per treballar l’esport des d’una dimensió educativa. També es vol donar als participants del curs la possibilitat de crear un vincle amb el món esportiu i de lleure que els pugui obrir alternatives futures tant en el seu espai d’oci com en l’àmbit laboral.

L’horari del curs serà divendres de 16h a 20h i dissabtes de 9h a 13h. Les classes es realitzaran a l’Institut, el preu és de 20€ i es poden apuntar els majors de 16 anys. Les inscripcions es poden fer fins al 23 de febrer al Punt d’Informació Juvenil de 9 a 13h i de 16 a 20h, de dilluns a divendres. Les places són limitades.

Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esports “Jocs en edat escolar” a Ulldecona