Loops-dEngruna-Teatre.-©-Roser-Blanch

La qualitat dels espectacles i la relació de proximitat amb el públic del territori són algunes de les claus que marquen el final de la 13ª temporada de teatre familiar a Ulldecona que acaba aquest dissabte 22 d’abril.

L’aposta per obres professionals molt més creatives i trencadores ha convençut al públic provinent d’arreu de les Terres del Sénia i Terres de l’Ebre, amb tres sessions d’entrades exhaurides i la resta de funcions amb tres quartes parts de platea i amfiteatre plenes.

Ull de Teatre com a organitzador del cicle segueix la línea de treball continuista de cara la 14ª temporada que començarà el dissabte 16 de setembre d’enguany amb un total de 10 funcions. La viabilitat de la programació es garanteix amb els recursos de taquilla i un conveni de col.laboració amb l’Ajuntament, que permet enfortir la sensibilització del fet teatral arreu gràcies a les diferents disciplines, teatre musical, teatre educatiu, circ, titelles, mim i dansa entre d´altres.

La proposta que arriba aquest dissabte és “Loops”, la darrera producció de la companyia sabadellenca Engruna Teatre, un espectacle amb actrius, titelles i música en directe estrenada a la 27ª edició de La Mostra d’Igualada.

Dissabtes de Teatre forma part del circuit Xarxa present a 24 comarques del país com a referent  cultural, educatiu i d’esbarjo i aspira a continuar treballant amb el mateix objectiu: mantenir el compromís amb la llengua, la societat i la cultura a través de les arts escèniques per tal que els xiquets i xiquetes gaudeixin de la seva infantesa i que entenguin el teatre, ja des del seu primer contacte, com una eina permanent d’enriquiment personal i alhora col.lectiu.

Dissabtes de Teatre acaba aquest cap de setmana una temporada marcada per l´èxit de la programació