L’oferta teatral de teatre familiar a Ulldecona acaba la temporada aquest dissabte amb “La Ventafocs” de La Roda Produccions a ritme de rock, amb música dels anys 50, i amb una acció que se situa a un institut nord-americà. Amb aquest musical acaben els espectacles 2017-2018 dels Dissabtes de Teatre al Teatre Orfeó Montsià amb gran diversificació i acollida de públic. També amb entrades exhaurides en quatre funcions, un gran treball actoral i escènic en tots els 9 espectacles presentats.

Qualitat, innovació i variació han estat els trets característics de la programació al disposar d’una oferta variada d’entreteniment per al públic familiar provinent de les Terres de l’Ebre, Terres del Sénia i Els Ports amb moltes disciplines escèniques, dansa, teatre musical, titelles, màgia, animació, concerts teatralitzats i teatre inclusiu. Aquesta temporada el teatre tancarà amb una ocupació superior al 78%.

La Xarxa Ulldecona aposta per espectacles de caràcter variat, de qualitat escènica i pedagògica per ampliar el seu ventall i ja es troba treballant de cara la 15a temporada amb preus que es mantindran similars als anys anteriors. Com a fet remarcable per commemorar aquesta efemèride dedicarà una gala al món del teatre musical per celebrar els 15 anys de programació familiar al municipi.

Dissabtes de Teatre tanca la seva 14a edició a Ulldecona amb un 78% d’ocupació