El Festival de Cinema i Curtmetratges va cloure una nova edició aquest cap de setmana amb el lliurament dels premis Oriana al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca. Entre els guardonats es troba “Doctrina”, que s’ha endut el premi a la millor pel·lícula independent. El film compta amb la participació destacada de l’actor ulldeconenc Jordi Reverté, sota la direcció de Joan Frank Charansonne.

“Doctrina” aborda la doctrina Parot seguint un assassí en sèrie que ha estat vivint anys a la presó i que gràcies a l’anul·lació de la condemna surt en llibertat. Amb aquest argument com a fil conductor, es fa reflexionar l’espectador sobre conceptes com el càstig, el perdó i la dicotomia entre bondat i maldat humana.

Tot i que les passades Festes Majors el film ja es va projectar a Ulldecona, el proper dimecres 17 d’octubre, s’ha tornat a programar dins dels actes previstos per a Sant Lluc 2018. Serà a les 22.00h al Teatre Municipal Orfeó Montsià. 

 

“Doctrina” guanya el premi a la millor pel·lícula independent del Festival de Cinema i Curtmetratges a Sant Andreu de la Barca