16425966_10212341200943988_8338307463486380444_n

Aquesta passada setmana es va reunir de nou el Comité Ambiental Local, format per representants de l’Ajuntament d’Ulldecona, l’Escola Ramón y Cajal, l’Institut Manuel Sales i Ferré, i les respectives Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels dos centres educatius. La reunió va servir per plantejar noves iniciatives a executar durant el present curs escolar i per començar a organitzar la Trobada de les Escoles Verdes de les Terres de l’Ebre, que enguany es farà a Ulldecona el proper 9 de març.

Així mateix, es va informar dels resultats assolits en les dos reunions que s’han fet de la comissió per estudiar mesures en relació a les actituds incíviques i els actes vandàlics comesos al municipi. Precisament en relació a aquest tema, el passat mes de desembre, els dos centres educatius van organitzar un concurs de cartells, en el que van participar més d’un centenar de xiquets i jóvens. Els treballs van ser exposats durant el Parc Infantil de Nadal i es va fer un procés de votació per a que tothom pugués elegir els dibuixos que millor representaven una primera campanya de conscienciació.

El proper dissabte, 4 de febrer, a les 11’00 a l’Ajuntament d’Ulldecona, es farà l’entrega de premis als primers classificats del concurs i, posteriorment, tots els cartells finalistes es repartiran per diferents comerços d’Ulldecona. 

 

El comité ambiental local estudia noves iniciatives per posar en marxa aquest curs escolar