llibreposter

L´espectacle musical que va fer temporada ara fa un any al Teatre Goya de Barcelona, amb la direcció de Josep Mª Pou, arriba a Ulldecona el proper 3 de desembre dins la 13ª temporada dels Dissabtes de Teatre de La Xarxa.

Aquesta proposta de la veterana companyia T-Gràcia és un divertit musical familiar en el qual cinc personatges se sumergeixen en els clàssics contes però amb els finals canviats a causa d’un “virus màlefic” que s’els colen al gran llibre infectat per la malvada Virus. D’aquí que una parella de xarlatans de fira, El Gran Antonelli i Luiggi Il Castratti, viuen de vendre remeis per guarir-ho tot.

Una història imaginativa, divertida, amb cançons, màgia i amb continues interaccions amb el públic, que impliquen als xiquets i xiquetes amb el fil argumental de l´obra.

La programació de la Xarxa Ulldecona, coordinada per Ull de Teatre, té la garantia d’espectacles professionals i de qualitat. La programació es completa amb les propostes “Aladdin #thepopmusical” de la Roda Produccions, la versió en català de “El Mago de Oz” de Believe Teatro, “Els Trastos Band Quartet @Troupe de Pallassos”, “El viatge de la llum” de El Cau de l’Unicorn i, per acabar la temporada, el dissabte 22 d´abril “Loops” d’Engruna Teatre.

Dissabtes de Teatre forma part del circuit Fundació Xarxa composada per 78 grups locals repartits en 30 comarques del país com a referent  cultural, educatiu i d’esbarjo per fomentar la creació de nous públics.

“El gran llibre màgic” arriba Teatre Municipal Orfeó Montsià d’Ulldecona