El XXIX Parc  de Nadal estarà obert del 22 de desembre de 2018 al 3 de gener de 2019, excepte els dies 25, 26 i 31 de desembre, i 1 de gener que estarà tancat. L’horari habitual serà de 16.00h a 20.00h, excepte el 24 de desembre que es tancarà a les 19.00h. L’entrada al Parc val 2€ i s’ha establert un abonament per a tots els dies de Parc per 14€. Aquests es pot adquirir a la recepció de l’Ajuntament o al Punt d’Informació Juvenil (Casal Jove – Lúdik) fins el 21 de desembre i al mateix Parc Infantil de Nadal a partir del 22 de desembre.

Aquest any la inauguració del Parc Infantil de Nadal anirà a càrrec del Centre Cultural i Recreatiu d’Ulldecona, una entitat que ha col·laborat en totes les edicions del Parc Infantil de Nadal, com a reconeixement a la seva tasca. L’acte serà el dia 22 de desembre a les 19.00h i desprès es lliuraran els premis del concurs de Cartells del Parc Infantil de Nadal.

El cartell és obra de Pia Ferré Martín, mentre que la guanyadora de la Felicitació Nadalenca de l’Ajuntament d’Ulldecona ha estat Rania Moudden i de l’abonament del Parc Infantil de Nadal Nerea Salas Forcadell. 

 

El Parc de Nadal d’Ulldecona arriba enguany a la 29ena edició