fundacioulldecona1

El Patronat de la Fundació Ulldecona va aprovar en la seva darrera reunió, celebrada dimarts 21 de març, el pressupost per al present exercici, que ascendeix a 372.521 euros. La Fundació preveu 36.000 euros d’ingressos via subvencions de diverses administracions i la resta, més d’un 90%, via prestació de serveis. Com a novetat, aquest any es preveu l’organització d’un casal jove, destinat a una franja d’edat, de 12 a 16, fins ara amb poca oferta lúdica al municipi, i que es desenvoluparà durant el mes de juliol.

Aquesta activitat se sumarà a les que ja presta habitualment la Fundació Ulldecona, com el servei d’assistència domiciliària a persones grans, l’Espai de Respir, d’atenció a persones amb malalties neurodegeneratives, els seus familiars i cuidadors, el transport adaptat, el projecte Kangurs, la gestió del menjador de l’Escola Ramón y Cajal i el Centre Obert Lúdik, activitats infantils al llarg de tot l’any, i el servei de neteja. L’entitat, sense ànim de lucre, treballa també projectes d’inserció laboral per a persones amb risc d’exclusió des del primer dia de la seva formació al 2005.

Durant aquest 2017 també, la Fundació Ulldecona continuarà executant el projecte de beques per a persones grans amb pocs recursos per facilitar-los l’accés al servei d’ajuda a domicili (SAD) i a l’Espai de Respir, finançat des de l’Obra Social de La Caixa, a través de la convocatòria d’ajuts d’Acció Social a l’àmbit rural.

El Patronat de la Fundació Ulldecona aprova un pressupost de més de 372.000 euros per aquest 2017