DCMDFGTXoAAxQsw

DCM5Pf0XYAADMcL

Aquest matí l’Escola Ramón y Cajal d’Ulldecona ha estat l’escenari de l’obra de teatre ‘A foc lent’, en el marc de la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior.

Davant una vuitantena d’alumnes de 5è i 6è de primària, la companyia Filomenateatre de Granollers, ha representat l’obra, que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. És una nova manera d’apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves.

A banda, agents de la Policia Local d’Ulldecona han explicat els principals consells d’autoprotecció i els alumnes han exposat els seus dubtes i preguntes. Per acabar, al pati, s’ha fet una breu demostració de com manipular la pirotècnia correctament.

A la representació, una de les dos que es faran a Terres de l’Ebre, hi ha assistit el coordinador territorial de Protecció Civil, Miquel Alonso, l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i la regidora d’Educació, Cati Brusca.

El teatre, eina per mostrar als alumnes d’Ulldecona els consells per a una revetlla segura