L’Ajuntament d’Ulldecona, l’Ajuntament d’Amposta, el Consell Comarcal del Montsià i la Mancomunitat de la Taula del Sénia han signat avui un conveni de col·laboració en matèria de polítiques actives d’ocupació, sota el nom de “Singulars”. L’acte de signatura s’ha dut a terme a la Sala de Plens d’Amposta amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, la gerent de la Mancomunitat, Tere Adell, la presidenta del Consell Comarcal, Carme Navarro, i l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura. Tots han destacat la importància de projecte, que permetrà el treball en xarxa a nivell comarcal.

“Singulars” forma part del Pla Nacional d’Implementació de la Garantia Juvenil i compta amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, que aportarà més de 230.000 euros per tal d’acompanyar 60 jóvens de la comarca a trobar feina, millorar la seva ocupació i/o formació. La contractació de tres monitors/es permetrà la tutorització dels grups de jóvens, menors de 30 anys, per tal de fer-los el seguiment necessari. El programa inclou, entre altres, orientació i assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació, formació professionalitzadora ajustada a les necessitats de les persones participants i pràctiques no laborals destinades a persones joves qualificades sense experiència professional. Aquest últim apartat es durà a terme amb la participació de diverses empreses del Montsià de diferents àmbits econòmics. 

Els Ajuntaments d’Ulldecona, Amposta, Consell del Montsià i Taula del Sénia impulsen el projecte “Singulars” per formar i ajudar en la recerca de feina a 60 jóvens de la comarca