carnaval

El programa oficial dels actes de Carnaval 2017 a Ulldecona comença el proper 17 de febrer, però uns dies abans, i com a novetat d’enguany, l’Ajuntament ha programat ZOMBIE WALK, un taller de maquillatge, concurs de fotografia i gravació d’un curtmetratge de terror, obert a xiquets, jóvens i grans, que es preveu molt participatiu. Tindrà lloc la tarda de dilluns, 13 de febrer, a l’Institut Manuel Sales i Ferré, i compta amb la col.laboració del propi centre educatiu i del Centre Cultural Recreatiu.

El divendres 17 de febrer, la festa comença a la tarde amb una RUA DE CARNAVAL que sortirà des de davant l’Escola Ramón y Cajal i finalitzarà a la Plaça L’Església amb una xocolatada per a tots els participants, apta per a persones que pateixin celíaquia i intolerància a la lactosa. Aquesta és una activitat que cada any compta amb més participació i en la qual s’impliquen families senceres disfressades, a més dels usuaris del centre Obert Lúdik, dels alumnes de la Llar d’Infants Cuca de Llum, dels xiquets de l’Escola i de l’AMPA.

El mateix dia a la nit, a partir de les 23’00, al Casal Jove, tindrà lloc el  XIXè TRIBUT DE CARNAVAL, ROCK & MUSIC STARS NEVER DIE. Diversos grups de música locals oferiran les millors versions dels grans de la música de tots els temps. Enguany actuaran Kent’s i Amics, Els Ramonets, MaiCuls Jackson, Niger Angels Machine, Rip Tortilla, Saw, Stg Poppers Club Band, Willy Rock’a’billy i Ziggy Starlux and the Family from Mars. Per a les millors disfresses relacionades amb el tema d’aquesta vintena edició hi haurà premis en CD. El Tribut és un clàssic dels carnavals d’Ulldecona que va nàixer de la mà d’AMICS, entitat organitzadora. 

El dissabte, 18 de febrer, a la mitjanit començarà la DESFILADA DE CARNAVAL que comptarà un any més amb la participació i acompanyament de la batucada ESMUVI. La concentració està prevista a la Plaça de l’Església i recorrerà diferents carrers del poble. Per primera vegada hi haurà premi per a totes les colles, formades per un mínim de cinc persones, que s’emportaran un pernil només pel sol fet de participar en la desfilada, que acabarà al pavelló poliesportiu, amb un gran BALL a càrrec de l’ORQUESTRA SUPERMÀGIC. L’entrada és gratuïta i el mateix dia, a la barra, es posaran a la venda les taules i cadires a un preu de 10 euros (taula + 6 cadires). El CONCURS DE DISFRESSES es farà a la mitja part i enguany el Jurat qualificador será més ampli del que ha estat els darrers anys.

Els premis són, en l’apartat de grups, 200 euros per al primer, 100 per al segon i 70 euros per al tercer. Enguany s’hi sumen també, com a novetat, dos accèsits de 50 euros cadascún. En l’apartat de parelles 100 euros a la primera, 50 a la segona i 30 euros a la tercera classificada. Finalment en l’apartat de disfresses individuals, hi ha dos premis, el primer de 50 euros i el segon de 30 euros. En acabar el ball, organitzat per l’Ajuntament amb la col.laboració de la Banda de Música i el CCR, hi haurà disco mòbil.

I, el diumenge, 19 de febrer, a les 11’30, començarà el CARNAVAL FAMILIAR, amb una cercavila d’animació, des de Plaça Diputació fins a la Plaça Sales i Ferré, i espectacle final amb “Els Trastos Band Quartet & Troupe de Pallassos”. L’activitat està programada conjuntament per l’Ajuntament i Xarxa Ulldecona.

Serà un matí de música en directe i gran dosis d’humor, tant al carrer com durant l’espectacle. La companyia de Jaume Ibars es distingeix sempre per la interacció amb el públic, la gran energía desplegada urants els espectacles, sempre amb un gran ventall de ritmes i estils que van de la rumba catalana, passant pel folk, l’ska, una mica de reggae, swing i rock and roll. Serà, sense cap dubte, una fantástica cloenda dels actes de Carnaval a Ulldecona, els primers que se celebren al nostre territori.

16299361_10212610828204496_895089391781415980_n16265708_1322158744524357_7819192563424461331_n

 

Els primers Carnavals del territori arriben a Ulldecona del 17 al 19 de febrer