2016-08-22 13.24.31

Durant totes les Festes Majors d’Ulldecona, la Casa de Cultura acollirà una exposició de pintura de Rosa Febrer, Korpus Ruiz i Justino Ruiz Serrano, amb una extensa mostra del seu art.

Rosa Febrer va nàixer a Benircarló i actualment resideix a Ulldecona, on ha exposat en diverses mostres col.lectives la seva pintura. Des de l’any 1998 encà, entre altres, ha estat guardonada en diverses ocasions en el Concurs de Primavera Ciutat de Benicarló, el Concurs de Pintura Ràpida d’Ulldecona i el Concurs de Pintura Ràpida del Consell Comarcal del Montsià.

Korpus Ruiz, artista figuratiu autodidacta, ha exposat en diverses indrets de la geografia espanyola. Entre altres ciutats, la seva mostra ha estat a Barcelona, Sant Boi, Hospitalet de Llobregat, Benicarló i Tarragona.

Justino Ruiz Serrano, nascut a Fuente el Fresno (Ciudad Real), ha estat guardonat, entre altres, amb el 2on Premi del Cercle de Belles Arts de Lleida, el 3er Premi del Ministeri de Foment de Madrid o el 1er de la Biennal de Benicarló. La seva obra ha estat distribuïda per Espanya, França, Alemanya, Austràlia, Estats Units, Argentiba, Perú i Suiza entre altres països.

Exposició de pintura de Rosa Febrer, Korpus Ruiz i Justino Ruiz Serrano