Míriam Gavaldà // ULLDECONA // Canal 21 Ebre

Ple al Teatre Orfeó Montsià aquest dissabte, 1 de desembre, per celebrar els quinze anys de la Xarxa Ulldecona amb una gala musical conduïda per Carol Rovira i Jordi González. Va ser un espectacle d’alt nivell que durant una hora i mitja va fer vibrar els presents amb un repertori musical molt variat. La gala va comptar amb la presència d’artistes de la talla de Nerea Rodríguez i Raoul Vázquez, tots dos ex concursants d’Operación Triunfo, i de l’actriu i cantant Mone, a més de la formació Dreamkids. Tot un homenatge als quinze anys d’història de teatre familiar per on han passat 148 espectacles i més de 38.000 espectadors. 

Entre els temes que van sonar, aquest, Vivo por ella, interpretat per Nerea i Raoul. Una cançó que parla de l’amor per la música. El mateix amor que senten ells. La parella assegura que no van dubtar a dir que sí a una gala com aquesta i ens parlen de la resta de temes que van interpretar. 

Cabaret ha estat una altra de les actuacions que han fet pujar els decibels al teatre. L’ha interpretat l’actriu i cantant Mone que s’ha mostrat molt feliç de poder ser a Ulldecona en un dia tant especial. 

La festa d’aniversari ha acabat amb tots els participants a l’escenari envoltant un pastís gegant que ha estat repartit entre els espectadors.

 

 

Festa grossa al Teatre Orfeó Montsià pels 15 anys de Xarxa Ulldecona