En aquest espai compartirem la informació, els ajuts i recursos que s’ofereixen des de diferents institucions per a persones autònomes, treballadores i també per empreses, cooperatives i entitats per fer front a les dificultats ocasionades pels efectes de la COVID-19.

A més, aprofitem per informar-vos que des de l’Ajuntament estem al vostre costat i us atendrem telefònicament o de forma telemàtica de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h.


El Servei públic d’ocupació de Catalunya ha publicat les preguntes més freqüents adreçades a la ciutadania en relació al seu servei i atenció. Les podeu consultar seguint aquest enllaç (22/04/2020).


Les empreses que hagin de sol·licitar un ERTO poden consultar la web específica del SEPE. També poden trobar més informació sobre el procediment i la documentació a presentar a l’apartat específic d’empresa.

Web específica SEPE


Pàgina web especial de la Seguretat Social amb informació sobre les mesures extraordinàries per pal·liar els efectes de la COVID-19 i com accedir a les ajudes.

Seguretat Social


El MInisteri d’Indústria, Comerç i Turisme ha habilitat un espai especial per informar sobre la COVID-19 i publicar guies sobre sectors concrets del seu àmbit i aclariments sobre la normativa publicada. Us recomanem els seus apartats de preguntes freqüents temàtiques per resoldres els vostres dubtes.

Actualitat COVID-19 – MINCOTURInformació de servei actualitzada

Preguntes freqüents de diferents àmbits – Protecció civil

Llista amb canals oficials d’àmbit laboral i econòmic

Buy now