Dins del projecte Parlem-ne, que es porta a terme a Ulldecona, impulsat per l’Ajuntament i dirigit a jóvens d’entre 12 i 18 anys, aquesta setmana ha començat una nova activitat per conèixer el teixit econòmic del municipi. Es tracta de visites a empreses del municipi que treballen en diversos sectors productius. La primera indústria que han pogut conèixer ha estat Galvanitzats Aneas, situada al Polígon Industrial Valldepins, un empresa líder en el sector del tractament i recobriment de peces metàl·liques. Els jóvens van fer un recorregut per tota la planta de la mà del gerent de Galvanitzats Aneas, Jose Luis Rodríguez, que els va explicar la seva experiència professional i l’evolució de la fàbrica, que va obrir les seves portes el 1985. La propera sortida serà a la Impremta Serra, també al Polígon Industrial Valldepins.

El projecte Parlem-ne inclou sessions informatives, tallers, sortides i altres activitats d’aprenentatge per tal d’acompanyar els jóvens en el seu camí de transició cap a la vida adulta. L’objectiu de les diverses activitats és capacitar-los, ajudar-los, i empoderar-los per assolir l’èxit en la resolució de les seves necessitats i la consecució de les seves propostes.

Les sessions previstes per a les properes setmanes, tots els dimarts a les 18’30 a la sala d’actes de l’Institut Manuel Sales i Ferré, són les següents:

20 de novembre: xerrada per tal de conèixer com ser dinamitzador del Pla Català de l’Esport a l’Escola, que realitzarà Francisco León, coordinador del Pla a l’institut Manuel Sales i Ferré.

27 de novembre: projecció de la pel.lícula “Campeones”, nominada als Oscars

4 de desembre: visita Impremta Serra

11 de desembre: xerrada sobre la “Violència Masclista” a càrrec de Sergi Riba, agent dels Mossos d’Esquadra

18 de desembre: projecció de la pel·lícula “Deadpool 1”.

Totes les activitats són gratuïtes i d’accés lliure.

Jóvens participants del projecte “Parlem-ne” visiten Galvanitzats Aneas, al Polígon Industrial Valldepins d’Ulldecona