img_20160802_140411-542x380

Aquesta setmana han quedat enllestides les obres d’instal.lació d’un ascensor i l’adequació d’una sortida d’emergència a la Biblioteca Popular d’Ulldecona. Desprès de quasi dos mesos tancada pels treballs, aquest divendres, 16 de setembre, a les 16’00h tornarà a obrir portes. De dilluns a divendres l’horari serà de 16h a 20h mentre que dijous i dissabte estarà també oberta pel matí, de 10’30h a 13h. Aquests darrers dies s’ha procedit a la neteja integral de tot l’equipament per a que estigui a punt per l’inici del nou curs escolar. Pel que fa a l’ascensor, tardarà encara uns dies a entrar en funcionament a l’espera de tots els permisos i les mesures de seguretat oportunes.

L’actuació s’ha plantejat per la part exterior de l’edifici, al mateix lloc on hi havia les escales d’accés. La inversió total de l’obra ha estat de més de 87.000 euros i els seu objectiu principal ha estat el de facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, atès que la Biblioteca està situada al primer pis de la Casa de Cultura (antigament Convent del Roser).

A més, dins la pròpia Biblioteca, hi ha també diferents pisos i les obres han permès instal.lar una plataforma mòbil a les escales interiors mitjançant la qual se salva el desnivell existent i permet l’accés a dos dels tres nivells actuals, que són on estan situades les sales de lectura principals.

La Biblioteca d’Ulldecona obre aquest divendres les seues portes després de les obres d’instal.lació de l’ascensor