L’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i la responsable d’Institucions a Tarragona de Caixabank, Tatiana Caro, han signat aquesta setmana el conveni de col.laboració per tal d’impulsar el projecte “Art i Esport” aprovat pel ple municipal del passat 2 d’octubre. En l’acte de signatura del conveni hi van participar també el Regidor de Joventut i Esports, Albert Palacios, la secretària de l’Ajuntament, Rosa Barceló, i el tècnic municipal de Joventut, Albert Sans. 

El projecte ha estat selecccionat per la Fundació Bancària “La Caixa” dins la convocatòria “Interculturalitat i Acció Social 2017”, en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, i serà subvencionat per l’entitat amb 9.350 euros.

“Art i Esport” pretén actuar per evitar situacions conflictives i de risc social entre adolescents de 12 a 16 anys que cursen ESO a l’Institut Manuel Sales i Ferré. Mitjançant aquest projecte, s’ofertarà activitats en dos àrees: Esports i Suport Personal (equips de bàsquet i grup de curses de muntanya) i Comunicació i Art (grup d’expressió audiovisual i grup d’arts plàstiques). Tant en un cas com en l’altre, es compta també amb la col.laboració d’entitats municipals que treballen en aquests camps de manera habitual. Així, es fomenta a la vegada un treball transversal a nivell social, amb la implicació no només de l’equip docent del centre i de serveis socials, sinó també d’agents externs que faciliten la integració dels participants.  

 

La Caixa subvenciona amb 9.350 euros el projecte “Art i Esport” de l’Ajuntament d’Ulldecona