Dins les actuacions d’ampliació i millora dels parcs infantils d’Ulldecona, l’Ajuntament ha tret aquesta setmana el concurs públic de licitació per a l’adjudicació del subministrament i la instal·lació de nous equipaments al Passeig de l’Estació (a la part del carrer Sans Borja). Actualment allí ja hi ha un parc, però amb aquesta compra s’ampliarà i millorarà per tal d’incorporar nova maquinària i que aquest pugui ser utilitzat per xiquets i xiquetes de totes les edats, també en la franja de 0 a 3 anys. A banda, s’hi instal·larà al mateix temps una zona “street workout”, a petició de diversos grups de jóvens del municipi, usuaris d’aquesta modalitat esportiva que fomenta l’entrenament en àrees urbanes. La convocatòria té un pressupost de quasi 21.000 euros i es troba en fase de presentació d’ofertes.

L’any passat l’Ajuntament ja va instal·lar un parc nou a l’altra banda del Passeig de l’Estació, a la part del carrer del Mar, que es va complementar amb aparells per a la pràctica esportiva. En aquest sentit, al 2017 es va instal·lar també un parc de salut, amb suport de la Diputació de Tarragona, a l’Avinguda Escoles. Allí mateix es van van fer diverses actuacions de millora en un altre parc infantil que també properament es complementaran, donat que la intensitat del seu ús fa que sigue necessària una renovació contínua.

Segons el regidor d’Infància i Joventut, Albert Palacios, d’aquesta manera es pretén “diversificar els espais de joc dels més menuts, amb una millor qualitat dels parcs, tant pel que fa a la quantitat com a la varietat de maquinària, així com també fomentar amb nous aparells i maquinària que les àrees puguin ser utilitzades per jóvens”.

  

 

 

L’Ajuntament ampliarà un dels parcs infantils del Passeig de l’Estació i instal·larà equipament d’street workout