sonora

L’Ajuntament d’Ulldecona està organitzant un nou esdeveniment sota el nom de «SONORA», una mostra d’empreses dedicades a l’ensenyament musical, orquestres, DJ’s, venda d’equips d’àudio, so i il.luminació i lleure nocturn.

La primera edició tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de novembre al pavelló cobert municipal i comptarà amb una desena d’expositors de les Terres de l’Ebre i Maestrat, tot i que també n’hi ha un parell de Barcelona i Vila-Real.

Segons han explicat els organitzadors aquest matí en roda de premsa, es tracta d’un espai on les empreses dedicades a la sonorització i il.luminació puguin oferir els seus serveis i productes als Ajuntaments, associacions o entitats interessades. A la vegada, acadèmies educatives que formen joves per a ser DJ’s, tècnics de so o productors musicals podran també ensenyar i explicar la seva feina. A banda de l’espai firal pròpiament, durant l’horari de la mostra hi haurà demostracions i actuacions diverses al mateix espai.

L’Ajuntament d’Ulldecona impulsa «SONORA», una mostra d’empreses dedicades al món de la sonorització i il.luminació d’esdeveniments