TRIPTIC 2

TRIPTIC 1

L’Ajuntament i la Fundació Ulldecona, que tots els estius organitzen diverses activitats per a infants i jóvens, entre elles la Cuca-Esports, han preparat per al proper mes de juliol, un nou casal, en aquest cas per a jóvens entre 12 i 18 anys.

Aquesta era una de les propostes que els propis jóvens van plantejar en una recent enquesta feta per conèixer les seves necessitats en relació a l’oci, lleure i formació. Les activitats preparades es portaran a terme del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, de 16’00 a 20’00h.

Entre altres, s’han programat activitats esportives com paddle surf, sortides amb bicicleta, excursions, acampades, futbol, competicions de videojocs, jocs d’aigua i una macrogimcana pel poble. El Casal acabarà amb una gran festa final.

Les inscripcions estaran obertes al Punt d’Informació Juvenil fins al 9 de juny i hi ha la possibilitat de fer el mes sencer o per setmanes. Cal portar la fulla d’inscripció (tríptic), una fotocòpia del DNI, de la targeta sanitària i una fotografia tamany carnet. El preu complet per tot el mes és de 70 euros, mentre que cada setmana és de 25 euros.

El proper 29 de juny, a les 19’00 al Centre Obert Lúdik – Casal Jove, es farà una reunió informativa amb tots els inscrits/es.

L’Ajuntament i la Fundació Ulldecona preparen per al juliol un nou casal per a jóvens d’entre 12 i 18 anys