Dins la programació de Xarxa Ulldecona, la companyia Roberto G. Alonso actuarà al Teatre Orfeó Montsià, el proper dissabte, 9 de febrer, a les 18h., amb l’espectacle “Zaquizamí”. És un cant a la diversitat, a la solidaritat i a l´esperit de superació, a través d’un espectacle vitalista on joguines i andròmines abandonades en unes golfes o traster (zaquizamí) cobren vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts.

“Zaquizamí” està triomfant per Catalunya i Espanya havent fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya i ha participat a diversos festival i circuits com Fira Mediterrània de Manresa 2015, Fira FETEN 2016 Gijón, la Mostra Igualada 2016, Circuit REDE GALEGA 2016-2017 o la campanya de teatre escolar “Anem al Teatre” Diputació de Barcelona 2016-2017.

Aquesta serà la única oportunitat de gaudir d’aquest espectacle de dansa d’alt nivell al nostre territori. La sessió és numerada i el preu de les entrades, que es poden comprar ja online (www.ulldeteatre.org), és de sis euros els xiquets i set els adults.

Xarxa Ulldecona programa Dissabtes de Teatre al municipi des de l’any 2004, amb espectacles professionals de gran qualitat que inclouen diverses manifestacions artístiques, des de teatre gestual, titelles, animació, dansa o teatre musical, sempre tenint en compte el seu caràcter lúdic i alhora educatiu. L’entitat forma part de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya i compta amb un conveni de col.laboració amb l’Ajuntament d’Ulldecona.

L’espectacle de dansa “Zaquizamí”, per a grans i menuts, arriba a Ulldecona dins la programació de Dissabtes de Teatre