L’Obra Social “la Caixa” ha facilitat la inscripció de 15 xiquets/es i joves als casals d’estiu d’Ulldecona a través d’un projecte engegat per la Fundació Ulldecona, en els casals per a infants i joves que gestiona la pròpia entitat amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

A través d’aquesta iniciativa es permet que famílies amb dificultats econòmiques tinguin accés a un lleure educatiu de qualitat, afavorint també la igualtat d’oportunitat entre els xiquets/es del municipi i ajudant a reduir-ne el risc d’exclusió social. La participació dels infants en aquestes activitats, també permet facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, facilitant l’accés als pares i mares al mercat laboral.

El lleure és un aspecte essencial en la formació i socialització de les persones, essent per tant de vital importància la participació de tots els xiquets i xiquetes en activitats de lleure educatiu.

Aquest és ja el quart estiu que l’Obra Social “la Caixa” participa en aquest projecte, havent col·laborat també amb la Fundació Ulldecona a través del projecte «Beques per al Servei d’Ajuda a Domicili i l’Espai de Respir», que va permetre la creació de beques per a gent gran amb pocs recursos econòmics per a fer ús dels serveis que presta la Fundació.

L’Obra Social “la Caixa” facilita l’accés de 15 xiquets/es i joves als casals d’estiu d’Ulldecona