Els mesos de gener i febrer d’aquest 2018 l’Àrea de Dinamització Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Ulldecona ha atès més de 200 persones desocupades en recerca de feina i ha participat en quasi una desena processos de selecció, a petició d’unes quantes empreses que es troben en implantació al municipi o en ampliació de la seva activitat.

L’Ajuntament d’Ulldecona disposa actualment de diferents programes d’orientació laboral i ocupació, destinats a ajudar les persones participants a trobar feina o subvencionar la contractació directa de personal, amb unes característiques determinades per cada projecte, amb una durada marcada per cada convocatòria, i subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). A més dels programes propis, també participem en altres programes, impulsats per altres administracions o d’execució conjunta, que ens permeten oferir una major varietat d’oportunitats i arribar a més col·lectius beneficiaris. Cada programa té unes característiques diferents i fent clic sobre els enllaços podreu accedir a una descripció més detallada d’aquestes, saber si hi ha places vacants o quan s’ha produït la contractació. Entre aquests programes, es troba el de Col.laboració Social, que nodreix de treballadors/es part de la Brigada Municipal, a la fotografia. D’aquesta manera, persones que tenen assignada una prestació per desocupació o col·lectius en risc, poden complementar-la amb una aportació de l’administració per treball en el sector públic. 

Així mateix, també s’ofereix servei a les empreses i/o comerços per tal de preparar els seus procesos de búsqueda de professionals i posem a la seva disposició la borsa de treball pròpia per tal de seleccionar els millors perfils per a les seves ofertes laborals.

En qualsevol cas, us podeu dirigir a l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament (Despatx número 13) i preguntar per Agus Juan-Camps, o bé a través de l’adreça de correu electrònic dinamitzacio@ulldecona.cat, per demanar més informació sobre qualsevol dels projectes. Per consultes relacionades amb la inserció laboral i ocupació us podeu dirigir directament a les tècniques del dispositiu, Mercè Pitarch, Mila Barrera o Núria Simó, a l’entrada lateral de la Casa de Cultura o al correu insercio@ulldecona.cat.

Per consultar els programes, podeu clicar el següent enllaç: https://ulldecona.cat/programes/

Més de 200 persones han estat ateses pel servei d’inserció i ocupació de l’Ajuntament d’Ulldecona durant els mesos de gener i febrer d’aquest any