Durant el passat 2018 l’Ajuntament d’Ulldecona, amb una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat, va dur a terme diferents actuacions de millora de la Biblioteca Popular, amb nou equipament, la instal·lació de més taules i cadires, la bústia de retorn, i la compra de nous ordinadors i material informàtic, com un aparell lector de codis de barres. 

El valor total de la inversió és de vora 30.000 euros, dels quals 15.475 han estat aportats pel Departament de Cultura dins la línia de subvencions destinada a biblioteques públiques que tinguin una població entre 3.000 i 100.000 habitants i estiguin integrades dins del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. L’objectiu d’aquesta subvenció és donar suport econòmic a les biblioteques en tres àmbits: adquisició de mobiliari, senyalització interna i adquisició de maquinari.

Aquest proper cap de setmana la Biblioteca Popular compleix 89 anys i s’ha convertit en un equipament de referència a nivell cultural i educatiu dins el municipi.

Millora de l’equipament i canvi d’ordinadors a la Biblioteca d’Ulldecona