La comarca del Montsià veurà incrementades, a partir d’aquest mes d’agost, les freqüències de les rutes de transport regular entre els municipis d’Alcanar, Ulldecona i la Sénia. Esta és una demanda històrica que pretén facilitar la mobilitat entre les tres poblacions, així com la connectivitat amb d’altres rutes del Montsià en general, amb una incidència especial en l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris d’estos municipis. 

L’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, s’ha mostrat molt satisfeta i ha valorat molt positivament l’acord que ha permés donar sortida a una reivindicació de fa anys i amb el que es portava molts mesos treballant, assegurant que “quan les diverses administracions i les institucions treballem colze a colze per un mateix objectiu, l’èxit, en benefici dels nostres veins i veïnes, està assegurat”.
 
Els nous serveis de transport de bus interurbà, que es concreten en quatre noves freqüències en cada sentit, coincidixen amb els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat dels diferents cicles de formació professional que hi ha implantats als instituts d’estes poblacions del Montsià. L’acord per a la implantació d’estos nous serveis s’ha gestat després d’un llarg procés de negociació que entre els Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a les Terres de l’Ebre, el Consell Comarcal del Montsià, els ajuntaments d’Alcanar, la Sénia i Ulldecona i de les direccions dels instituts de les tres poblacions. 

En el cas concret d’Ulldecona, la connexió quedarà de la següent manera:

Direcció Alcanar: 

Sortides a les 6’30, 7’30, 8’10, 10’35, 13’50, 15’05, 15’40 i 16’20 des de la Plaça Catalunya. Abans para també al Barri Castell i a Sant Joan del Pas. 

  • Possibilitat en algunes rutes de seguir fins a Les Cases, Sant Carles de la Ràpita, Amposta i/o Barcelona (també aeroport del Prat)

Direcció La Sénia: 

Sortides a les 7’00, 9’00, 13’15, 14’40, 15’55, 16’10 i 17’30 des de la Plaça Catalunya. Després para també al Barri Castell i a Sant Joan del Pas. 

En el cas dels mòduls formatius dels tres instituts, els horaris que combinen amb les entrades i sortides dels centres, es reflexen en el quadre annex.

 

Millores en el servei d’autobusos entre Ulldecona, La Sénia i Alcanar