Coincidint amb el començament del curs, estudiants i veïns de l’interior i el sud del Montsià disposen d’una millor connexió amb transport públic. Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat, s’han reforçat les connexions de bus entre Alcanar, Ulldecona i la Sénia amb un total de 8 freqüències.

Hi haurà quatre noves freqüències de bus cada dia en cada sentit, coincidint amb els horaris d’entrada i sortida dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà dels tres instituts de secundària, perquè més enllà de beneficiar els veïns de l’interior i del sud de la comarca, l’objectiu és fomentar la mobilitat dels estudiants d’estudis postobligatoris per consolidar els cicles formatius que ofereixen els tres instituts. Representants polítics dels tres ajuntaments i del Consell Comarcal del Montsià, que ja van presentar la ruta a finals de juliol, van fer dimarts, 12 de setembre, festa local a Ulldecona, part del recorregut en autobús. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha destacat “el bon treball fet conjuntament per tal d’aconseguir aquestes importants millores en mobilitat i que beneficiaran a tots els veïns i veïnes dels nostres pobles”. 

El millorament del transport regular també es tradueix en més connexions amb poblacions com Amposta, Tortosa, Tarragona i Barcelona. La inversió és de 125.000 euros anuals i s’estima que se’n beneficiaran 8.000 persones cada any.

 

Noves freqüències d’autobusos entre La Sénia, Ulldecona i Alcanar