L’Ajuntament d’Ulldecona ha editat un llibret amb les dades de totes les activitats extraescolars que s’han programat per al curs 2016-2017, horaris i dades d’inscripció. La informació s’ha entregat ja a tots els xiquets/es de l’Escola Ramón y Cajal coincidint amb el final de curs. A partir de setembre l’escola farà jornada intensiva i l’horari lectiu serà de 9 a 14. És per aquest motiu que des del consistori, la pròpia escola, l’Ampa i altres entitats que programen activitats durant el curs, fa mesos que es treballa per garantir una bona atenció als infants durant les tardes, posant facilitats per que les famílies puguin conciliar els seus temps amb nou horari. Podeu consultar-lo clicant al següent enllaç:

Activitats extraescolars 2016-2017

En total s’han fet tres reunions de coordinació, en les que també han participat els alcaldes dels barris atès que el nou horari podia implicar canvis també en el transport escolar, i al final s’han incorporat més de 30 activitats. Hi haurà també menjador escolar i acollida fins l’inici de l’horari del Centre Obert Lúdik, tots tres serveis gestionats per la Fundació Ulldecona. Seguint amb activitats municipals i públiques, hi consten les activitats i l’horari de les Escoles Esportives Municipals, de l’Escola de Música, activitats previstes dins la creació de la futura Escola d’Art i els grups de lectura de la Biblioteca.

Pel que fa a les entitats, preveuen activitats l’AMPA de l’Escola Ramón y Cajal, l’Escola de Futbol Base, l’Escola de Teatre de La Passió, el Club de Twirling Ulldecona, el club de Twirling La Vie i les seccions de patinatge i tennis del Club Joventut. Finalment, pel que fa a entitats privades, Dansing-Acadèmia d’Arts Escèniques, Talk English School, l’Espai de Joc Cuca de Llum i l’acadèmia Classes.

 

Programació d’activitats extraescolars per al curs 16-17