Des de l’Ajuntament disposem de diferents programes d’orientació laboral i ocupació, destinats a ajudar les persones participants a trobar feina o subvencionar la contractació directa de personal, amb unes característiques determinades per cada projecte i amb una durada marcada per cada convocatòria de subvenció.

A més dels programes propis, també participem en altres programes, impulsats per altres administracions o d’execució conjunta, que ens permeten oferir una major varietat d’oportunitats i arribar a més col·lectius beneficiaris.

Cada programa té unes característiques diferents i fent clic sobre els enllaços podreu accedir a una descripció més detallada d’aquestes, saber si hi ha places vacants o quan s’ha produït la contractació. 

Així mateix, també s’ofereix servei a les empreses i/o comerços per tal de preparar els seus processos de recerca de professionals i posem a la seva disposició la borsa de treball pròpia per tal de seleccionar els millors perfils per a les seves ofertes laborals.

En qualsevol cas, us podeu dirigir a l’Àrea de Dinamització econòmica de l’Ajuntament (Despatx número 13) i preguntar per Agus Juan-Camps, o bé a través de l’adreça de correu electrònic dinamitzacio@ulldecona.cat, per demanar més informació sobre qualsevol dels projectes. Per consultes relacionades amb la inserció laboral us podeu dirigir directament a les tècniques del dispositiu, Mercè Pitarch, Mila Barrera o Núria Simó, a l’entrada lateral de la Casa de Cultura, o al correu insercio@ulldecona.cat.

 Programes d’orientació i ocupació
Cursos de Formació
 Més informació

 

 

Buy now