Els supermercats Spar, Caprabo, Dia i Àrea de Guissona, van recollir el passat cap de setmana als seus establiments d’Ulldecona, un total de 1.107 kg d’aliments dins el Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida de productes bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya la duen a terme simultàniament els diversos Bancs d’Aliments de Catalunya.

Es calcula que, actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per poder garantir el dret a l’alimentació, viure dignament i no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa anualment aquest projecte que enguany ha arribat a la vuitena edició.

Des de l’Ajuntament d’Ulldecona es vol agraïr públicament la generositat de tots els veins i veïnes que van fer la seua aportació, la col.laboració desinteressada dels treballadors/es i responsables dels establiments i la gran feina feta pels voluntaris de l’organització. Així mateix, cal destacar el paper que fan, en les diverses sessions mensuals de repartiments d’aliments al nostre poble, nombroses persones de manera completament altruista amb una atenció individualitzada i personalitzada a les families usuàries del Banc d’Aliments d’Ulldecona.

Quatre supermercats d’Ulldecona recullen 1.107 kg d’aliments dins el gran Recapte